Ideeën Antiek Vintage Meubels

Ideeën Antiek Vintage Meubels. Er is een magazijn in nijmegen en in geleen. Deze dresser heeft 3 grote laden en een opstand met 5 kleine laden. Houdt u van meubels die hun eigen karakter hebben en een verhaal vertellen, dan bent u vast dol op vintage meubels. De voorraad brocante, antiek, vintage, industrieel en oud design is te koop en te huur. Br 187 x d 53 x h 81/96 cm.

130 000 00

Hier 130 000 00

In onze winkel en webshop vind je dan ook bijzondere en authentieke woonitems en accessoires uit vervlogen tijden met een lange geschiedenis en intrigerende verhalen. Struinen kan ook online, in onze webshop vind je een greep van ons aanbod. Bekijk ook onze collectie old vintage furniture. Kasten jaren '60 highboard | design by jirák e7 1249.

De voorraad brocante, antiek, vintage, industrieel en oud design is te koop en te huur.

De voorraad brocante, antiek, vintage, industrieel en oud design is te koop en te huur. Antieke meubels die een gevoel uitstralen, dat is waar het team van benko antieke bouwmaterialen, oude bouwmaterialen en historische bouwmaterialen naar streeft, onze antieke meubels en oude meubels zijn exclusief, tijdloos, fris, en trendy. Houdt u van meubels die hun eigen karakter hebben en een verhaal vertellen, dan bent u vast dol op vintage meubels. Vintage meubels hebben vaak zichtbare gebruikssporen, maar dat voegt juist waarde toe omdat het zorgt voor karakter! Het zijn meubels met een eigen verhaal en historie. Bezorging in nl en be; Struinen kan ook online, in onze webshop vind je een greep van ons aanbod.

130 000 00

Van antieke kasten uit kloosters en kerken tot antieke tafels in de oude verf uit frankrijk. Onze producten overtuigen niet alleen met hun tijdloze esthetiek, maar ook met de stemming die ze in uw woning brengen. ± 1760 ( 18e eeuw ) herkomst: Antieke meubels die een gevoel uitstralen, dat is waar het team van benko antieke bouwmaterialen, oude bouwmaterialen en historische bouwmaterialen naar streeft, onze antieke meubels en oude meubels zijn exclusief, tijdloos, fris, en trendy. De voorraad brocante, antiek, vintage, industrieel en oud design is te koop en te huur. Stoere meubels, vintage accessoires, industriële lampen, glas in lood en oude bouwmaterialen met een verhaal, dat is waar brocantiek de linde voor staat! Br 187 x d 53 x h 81/96 cm. In onze winkel en webshop vind je dan ook bijzondere en authentieke woonitems en accessoires uit vervlogen tijden met een lange geschiedenis en intrigerende verhalen. Van antieke kasten uit kloosters en kerken tot antieke tafels in de oude verf uit frankrijk.

Popular posts from this blog

Lumion 10 Exterior Effects Free Download